Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Ο καλύτερος κατασκευαστής κονιοποιεί moly στην Κίνα. Τιμή της Νίκαιας και καλή ποιότητα. Αξιόπιστος συνεργάτης.

—— Martin

Είμαι Online Chat Now
  • Γραμμή Παραγωγής

    Η νέα υλική Co. Huaxing Shaanxi, ΕΠΕ ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2004. Είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει την Ε&Α, τη βιομηχανική παραγωγή και το εμπόριο. Η επιχείρηση είναι βασισμένη στη βιομηχανία μολυβδαίνιου σε Shaanxi, που αντιμετωπίζει τις εσωτερικές και ξένες αγορές, που συμμετέχονται κυρίως στην παραγωγή και την πώληση του οξειδίου μολυβδαίνιου, του σιδηρο μολυβδαίνιου, του άλατος του τριοξειδίου του μολυβδαινίου αμμωνίου, του άλατος του τριοξειδίου του μολυβδαινίου νατρίου, της σκόνης μολυβδαίνιου, των προϊόντων μετάλλων μολυβδαίνιου κ.λπ.

  • OEM / ODM

    Έχουμε το τμήμα εξαγωγής μας. Η επιχείρησή μας έχει καθιερώσει τις επιχειρησιακές σχέσεις με πολλούς πελάτες από τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Κορέα, την Αφρική και τη Βόρεια Αμερική, κ.λπ.

  • Ε & Α

    Τώρα έχουμε το τεχνικό και διοικητικό προσωπικό. Πολλά από το προσωπικό αυτής της τεχνολογίας έρευνας και ανάπτυξης με την ανώτερη επαγγελματική τεχνική και ανώτερη πιστοποίηση υπεύθυνων για την ανάπτυξη  Η ομάδα έχει την οργάνωση ένας μηχανισμός αύξησης για το προσωπικό έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογίας για να εξασφαλίσει την αύξησή τους γνώσης και εμπειρίας Σταθερή Ομάδα Διοίκησης, με την ισχυρή συνείδηση καινοτομίας, τη δυνατότητα εκμάθησης και την εκτελεστική δυνατότητα. Στο διοικητικό προσωπικό πυρήνων της επιχείρησης, έχουμε τους πρεσβυτέρους με περισσότερο από 10 έτη υλικής κατασκευής, γρήγορης βιομηχανίας κατασκευής διαμόρφωσης πρωτοτύπου, που έχει τον προνοητικό έλεγχο της ανάπτυξης αγοράς, και συλλαμβάνουμε έντονα τις ευκαιρίες ανάπτυξης βιομηχανίας, προωθούμε και καθοδηγούμε τη γρήγορη ανάπτυξη.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd.

Φαξ: 86-29-81202686

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)