Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd.

Ο καλύτερος κατασκευαστής κονιοποιεί moly στην Κίνα. Τιμή της Νίκαιας και καλή ποιότητα. Αξιόπιστος συνεργάτης.

—— Martin

Είμαι Online Chat Now

Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd. Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd. Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd. Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd. Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd. Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd. Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd.
Equipment1 Equipment2 EQUIPMENT3 EQUIPMENT4 EQUIPMENT5 EQUIPMENT6 EQUIPMENT7

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Huaxing
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 20000000-40000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Η νέα υλική Co. Huaxing Shaanxi, ΕΠΕ ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2004. Είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει την Ε&Α, τη βιομηχανική παραγωγή και το εμπόριο. Η επιχείρηση είναι βασισμένη στη βιομηχανία μολυβδαίνιου σε Shaanxi, που αντιμετωπίζει τις εσωτερικές και ξένες αγορές, που συμμετέχονται κυρίως στην παραγωγή και την πώληση του οξειδίου μολυβδαίνιου, του σιδηρο μολυβδαίνιου, του άλατος του τριοξειδίου του μολυβδαινίου αμμωνίου, του άλατος του τριοξειδίου του μολυβδαινίου νατρίου, της σκόνης μολυβδαίνιου, των προϊόντων μετάλλων μολυβδαίνιου κ.λπ. Η επιχείρηση έχει μια κατάλληλη μεταφορά και ένα όμορφο περιβάλλον. Η ετήσια παραγωγή της είναι 2000 τόνοι του οξειδίου μολυβδαίνιου και 2000 τόνοι των προϊόντων σειράς αλάτων του τριοξειδίου του μολυβδαινίου αμμωνίου. Η ποιότητά της είναι σταθερή και αξιόπιστη, και είναι καλά - λαμβανόμενος από τους πελάτες.

 

Από την ίδρυση της επιχείρησης, εμμείνετε στην έννοια «της τοποθέτησης καθορίζει όλα, οι λεπτομέρειες καθορίζουν την επιτυχία ή η αποτυχία», τα προϊόντα της πωλείται σε περισσότερες από 10 κινεζικές επαρχίες και 3 χώρες. Με την παροχή των άριστων προϊόντων, της λογικής τιμής και της καλής υπηρεσίας μεταπωλήσεων, η επιχείρηση μπορεί να ικανοποιήσει τους διάφορους τύπους αναγκών πελατών και έχει κερδίσει την υψηλή αγορά επαίνου και εμπιστοσύνης.

 

Η επιχείρηση παίρνει τη διοικητική έννοια «της πίστης στην επιχείρηση, εξυπηρέτηση πελατών, η επιστροφή της κοινωνίας, το όφελος της θέσης» ως βασικό σκοπό του επιχειρηματικού πολιτισμού. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια σύγχρονη επιχείρηση με μια ισχυρή συνεκτικότητα, εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας, υψηλή - ποιοτικά ταλέντα, υψηλά - διαχείριση αποδοτικότητας, υψηλή - ποιοτικά προϊόντα και υψηλός - ποιοτική υπηρεσία.

 

Η επιχείρηση θα συνεχίσει να καλύπτει τις απαιτήσεις των πελατών. Ελπίζουμε ειλικρινά να εργαστούμε με όλους τους τομείς της κοινότητας και των πελατών για να καθιερώσουμε τις διάφορες μορφές συμπληρωματικής και win-win συνεργασίας στην παλίρροια της οικονομίας της αγοράς.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd.

Φαξ: 86-29-81202686

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)